Verzekering - Belgian Drone Federation
Drone piloot

Verzekering

Van Dessel Insurance Brokers is sinds 17 mei 2021 dé makelaar van jouw droneverzekeringen. Je kan voor al je vragen m.n. offerteaanvragen, wijzigingen van drones, de aangifte van een schadegeval, algemene vragen, …  steeds terecht bij het experten droneteam via:

De dekkingen  blijven zonder enige wijziging doorlopen. De samenwerking met Baloise als verzekeraar wordt voortgezet volgens de voorwaarden en modaliteiten uit het verleden.

Bepaalde lidmaatschappen kunnen genieten van de zeer mooie verzekeringsvoorwaarden die Belgian Drone Federation heeft kunnen onderhandelen, zowel voor aansprakelijkheid als voor casco. 

Bij Van Dessel kan je ook terecht voor al je andere verzekeringen, zowel in life (pensioenopbouw, overlijdensverzekering, hospitalisatie- en medische kostenverzekering, …) als non-life (aansprakelijkheidsverzekering, voertuig- en brandverzekering, rechtsbijstand, …). Dankzij hun toppositie in het Belgische makelaarslandschap en hun breed internationaal netwerk kunnen zij voor al jouw verzekeringsbehoeften een oplossing bieden. Bijkomend biedt Van Dessel gespecialiseerde oplossingen voor niches zoals de bouw-, media- en transportsector.

Via bovenstaande gegevens kan je altijd contact opnemen voor een volledig vrijblijvende analyse van jouw verzekeringspakket.

Algemene Voorwaarden Verzekering